Най-доброто място да срещнеш жена

Баровете и дискотеките вече не са сред най-посещаваните места, когато става въпрос за търсене на връзка. Най-добрият начин да се запознаеш с жена е този, който ти позволява да бъдеш себе си и който включва жени, които харесват мъже като теб.

Доброволстване

Има много области, в които може да станеш доброволец, затова просто избери една, която ти е интересена и я посещавай, когато имаш време. Дали ще сервиварш храна на бездомни хора, или ще помагаш на хора с увреждания, ти ще бъдеш полезен на обществото, но ще имаш и възможност да срещнеш жена, която ще споделя желанието ти да помога на другите.

Уроци

Също като при доброволстването, взимането на уроци ще ти помогне да намериш жена с мислене, близо до твоето, но ще имаш по-добро поле на изява, което да ти помогне да изградиш по-силна връзка с жената отсреща. Танците, готвенето, фитнесът, рисуването или фотографията са все начини, по които можеш да срещнеш жена във и извън „класната стая”. Ако намериш жена, с която си допадате, може да я поканиш на чаша кафе след уроците и да й покажеш какво си научил от курсовете.

Уредена среща

Твоите приятели познават ли жени, с които би искал да излезнеш? Питай дали може да ви запознаят. Приятелите ти, които те познават най-добре, ще могат по-лесно да ти препоръчат момиче, с което да си допаднеш. Пък и ако нещата случайно не потръгнат на срещата, приятелите ти винаги могат да дойдат и да те „спасят”.

Сайтове за запознанства

В интернет постоянно излизат нови и нови сайтове за запознанства – защо да не пробваш? Повечето сайтове предлагат услуги като снимка на момичето, кратка информация за нея, както и възможност за чат и/или размяна на съобщения. Така може да разбереш дали си допадате, още преди да сте се видяли.

В парка с кучето

Това е твоя шанс да разходиш четирикракия си приятел и да се запознаеш с жена, която също обича кучета. Ако си щастливец, твоето куче ще се заиграе с куче, чийто собственик ще искаш да опознаеш. Плюс това ще видиш тя как се държи с любимеца си. Любяща и дружелюбна ли е, или студена и взискателна? Това ще ти помогне да предвидиш каква ще бъде във връзката ви.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − ten =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>