Топ 10 на българките, които искаме да видим в ролята на Снежанка!

Думите в тази класация изрично ще са малко. Просто рискуваме да ни залепнат пръстите за клавиатурата ;)

 

10. Галена – десето място за Галена. Толкова назад, защото вече сме я виждали като певица на микрофона в една вана… но нищо де, то таз червена визия и деколте… ще и простим и ще пожелаем да я видим 10-та в ролята на Снежанка

 

9. Адреналинките Веси и Ваня – не едно, а цели две Коледни желания във формата на Снежанка придобиваме като видим Веси и Ваня!

 

8. Русата Златка – макар и на самотен остров насред океана, един коледен костюм стил Снежанка хич няма да й дойде зле на Златка.

 

7. Черната Златка – след едното злато, идва ред на другото. Черна, ама червено и черно си е класика, та – коледен костюм, коледен костюм, коледен костюм!

 

6. Лора Караджова - както пееше Тони Стораро – 6 6 6 ! Та, шеста позиция за Лорчето, която смятаме, че ще изглежда добре в образа на Снежанка, макар че и с това червено бельо не е далеч.

 

5. Андреа – едно стъпало по-нагоре от Лора Караджова се нарежда фолк дивата Андреа. Не е нужно повече да слага по себе си, и така си е добре в ролята на Снежанка.

 

4. Николета Лозанова – секс-символът Николета е с едни гърди пред Андреа. Това, което тя носи на тази снимка, също ни е близо до идеала за секси Снежанка, но може още да се потруди!

 

3. Мария Игнатова – господарката на ефира, мъжките сърца, а и не само. Безспорно едно от най-хубавите неща на българския ефир. Сега остава да се сети, че ще изглежда супер като Снежанка и ще се изкефим доста.

 

2. Биляна Йотовска – заема второ място в нашата класация за желани секси Снежанки. Тя е по-известна като Мис Дупе и както се вижда – има защо. Хайде сега да я видим и като Мис Снежанка!

 

1. Луиза Григорова – младият секс-символ на “Стъклен дом” Луиза с гордост оглавява нашата класация на желаните Снежанки.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 9 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>